Halle Berry forkæler sine fans i anledningen af ‘Hump Day’.

Halle Berry besluttede sig for at forkæle sine følgere på de sociale medier med en række afklædte billeder fra badeværelset. De blev delt i anledning af ‘Hump Day’.

Den 56-årige skuespiller delte billederne med følgende tekst: ‘hump day self love’. Og det må siges, at der er blevet taget godt imod billederne.

‘Hump Day’ er amerikansk slang for onsdag, der ligger midt på ugen og af mange bliver betragtet som den hårdeste dag i løbet af ugen.

Den tidligere ‘Bond’-pige og ‘Miss World’-deltager valgte dog at gøre sit for at gøre dagen en tand bedre, da hun delte en række billeder fra sit badeværelse på de sociale medier, hvor hun ikke var iført andet end sit smil.

Foto: Instagram

Billederne blev blandt andet delt på Twitter, hvor flere af hendes følgere gav udtryk for, at de gerne ville se mere: “Jeg har aldrig ønsket mig en vinduesskraber så meget i mit liv.”

Rigtig mange tog godt imod billederne fra Halle Berrys iPhone, da de i løbet af 10 timer var blevet set mere end 300.000 gange. Og mange af seerne besluttede sig også for at kommentere på billederne.

“Du ser helt fantastisk ud! Bare smuk uden sidestykke,” lød det blandt andet fra en bruger, der fortsatte:

“Elsker også det brusebad. Jeg har brug for nogle anbefalinger til min renovering af badeværelset, hvis du vil give nogen.”

“Van er en meget heldig mand,” lød det fra en bruger med henvisning til musiker Van Hunt, som Halle Berry har været kærester med siden 2020.

“Denne kvinde vil være smuk for evigt,” skrev en anden bruger på det sociale medie.

Det er ikke første gang, at den skuespiller har vist sig mere eller mindre afklædt.

Det gjorde hun også tidligere på måneden, hvor hun skulle gøre sig klar til sin deltagelse ved Oscar-uddelingen. Her delte hun også billeder, hvor hun tydeligvis ikke havde gjort sig besværet ved at iføre sig tøj.

På den ene billede ses hun kaste hovedet tilbage og grine helhjertet, mens hun på et andet holder om øret, mens der er udsigt til hendes kavalergang.

“Gæt hvem der skal til bal i morgen,” skrev hun som tekst til disse billeder.