Så er der prikket hul på bylden over den kommende sæsons kendisdeltagere

Til efteråret skal endnu en håndfuld kendte danskere atter engang lære at vrikke med hofterne og øve i jive-sparkene.

Men først skal navnene på dette års celebre nydansere offentliggøres, inden den kommende sæson af ‘Vild med dans’ byder dansegulvet åbent på ny.

Og nu er det første kendisnavn endelig offentliggjort, skriver Ekstra Bladet.

Det tidligere SF-folketingsmedlem Özlem Cekic skal nemlig til at gøre sig klar i latin-stiletterne og valsekjolen. Hun har nemlig selv offentliggjort, at hun skal deltage i den kommende 20. sæson af det poplære underholdningsprogram.

Selvom Cekic ikke længere er aktiv på Christiansborg, gør hun sig stadig i dagens mediebillede. Hun arbejder i dag som forfatter og debattør, hvor hun især er kendt for hendes adskillige arrangementer, der har temaer som sameksistens og religiøse og kulturelle empatiske tilgange på emnelisten.

Men det er ikke kun danseglæde og udfordringen ved de mange ugers hård træning, der har fået Cekic til at takke ja til tilbuddet.

Foto: Emil Agerskov/Ritzau Scanpix

Med hendes deltagelse bliver hun nemlig den første muslimske kvinde i programmets historie, der skal kaste sig ud i de 10 standart/latindanse.

– Ja det er rigtigt, at jeg stiller op i programmet, og det gør jeg blandt andet, fordi jeg gerne vil have en muslimsk kvinde med ind i den type underholdningsprogram, forklarer en spændt Cekic til Ekstra Bladet.

Den 47-årige forfatter er født i Tyrkiet og har kurdiske rødder. Hun kom til Danmark som tiårig med familien, og blev gift ind i et arrangeret ægteskab som tyveårig – et ægteskab der holdt seks år, inden hun brød ud.

I dag er hun gift for anden gang med en kurdisk mand, og er mor til to børn.

‘Vild med dans’ har premiere på TV 2 den 22. september.