TV 2-kendissen åbner ærligt op om lægens svar

Det populære TV 2-par mødte hinanden til badminton, og her var Lambang imødekommende og venlig. 

Sådan lød ordene fra Kaspar dengang, der ikke lagde skjul på, at han var den eneste som rigtig hilste på ham: 

“På min første dag var Lambang den eneste, som rigtig hilste på mig, og jeg syntes bare, han var så sød”, fortæller Kaspar. 

Men faktisk troede Kaspar, der arbejder som PR- og kommunikationsrådgiver, slet ikke, at det var Lambang, han ledte efter, da de to mødte hinanden for godt 11 år siden. 

Sidenhen har parret bidt sig fast på alles læber i det populære TV2-program ‘Sommerdrømme’, hvor parret endte med at sætte alle til vægs og løbe med sejren. 

Og da parret rullede over skærmen, var det også svært at få øje på noget negativt ved de to skønne mennesker. 

Men livet har op og nedture, som Kaspar med egne ord løfter sløret for. 

Noget som han har valgt at holde skjult – indtil nu. 

Det afslører han i et opslag på hans Instagram-profil: 

“Efter 3 ugers sygdom og 2 ugers udredning fik jeg i dag lægernes ord for, at det ikke er kræft. Tror ikke ord kan beskrive, hvor trykket mit indre har været af angsten og ventetiden, og hvor lettet jeg er i dag”, lyder det fra Kaspar, inden han fortsætter: 

“Jeg har nok haft et behov for at holde fast i normaliteten. Hvis der stadig var sommerhusbyggeri, glade børn og Fars Dag i feedet, kunne jeg måske kigge på det udefra og blive mindet om alt det, jeg helst ser fylde i tilværelsen”, siger han og forklarer, at kræftudredningen dog har bekymret ham meget. 

Han fortæller dog hudløst ærligt, at selvom han i dag er kræftfri, så døjer han stadig med smerter, når han lægger vejen forbi toilettet.