Den elskede TV-vært er kommet igennem tragedierne, stærkere end nogensinde.

Danskerne er vilde med Lene Beier, hvilket skyldes en række fortrinlige præstationer på skærmen.

I øjeblikket er hun kendt for sin værtspligt på programmet ‘Vi drukner i rod’ og ‘Landmand søger kærlighed’, som begge har taget danskerne med storm.

Til trods for at livet ser ud til at køre på skinner for Lene Beier, så har livet ikke altid været en dans på roser.

Det skriver BILLED-BLADET.

Den evigt populære TV 2-vært fortæller, at korthuset væltede i 1992, da hun var teenager:

“Da mine forældre blev skilt i 1992, døde to af mine bedsteforældre, og min lille fætter omkom ved en drukneulykke. Det tog lang tid at bearbejde, og jeg var rodløs i mange af mine teenageår. Jeg havde det svært, og som storesøster ville jeg gerne beskytte mine søskende: Maria, der er to år yngre og Mette på ni, men jeg vidste ikke, hvordan jeg skulle håndtere det hele”, lyder det ærligt fra TV 2-værten.

Lene Beier uddyber, at man ikke tog de dybe samtaler med sine forældre på daværende tidspunkt, hvilket hun mener var en del af årsagen til, at hun i flere år var rodløs:

“I dag tager vi som forældre dybe samtaler med vores børn, men det føler jeg ikke, man gjorde dengang. Følelserne gik jeg og rodede med. Jeg følte ikke, at jeg passede ind i skolen, og jeg har også i dag en svaghed for andre, der ikke har den form, som skolen gerne vil have, man har. Heldigvis fandt jeg tryghed i veninderne, som jeg brugte meget tid sammen med og kunne tale med om de svære ting”, udtaler Lene Beier.