Det royale par må kigge på, mens nære venner tager konsekvensen af dårlige valg

Den ene overskrift efter den anden kan bringe historier om auktionshuset lauritz.com.

Den skandaleramte virksomhed har fået nyheder bragt til overfladen, om blandt andet tilbageholdelse af kundernes penge.

Og nu bliver Lauritz.com endnu engang bragt op i medierne, skriver BILLED-BLADET.

Auktionshusets administrerende direktør Mette Rode Sundstrøm, og hendes mand og medejer Bengt Sundstrøm har nemlig valgt, at fyre en tredjedel af deres ansatte, så medarbejdertallet daler fra 120 til 80.

Ægteparret, der er gode personlige venner med prins Joachim og prinsesse Marie, har truffet valget i et forsøg på at rette op på virksomhedens økonomiske problemer samt omstrukturere hele infrastrukturen i auktionshuset, mens der bliver fundet ny kapital efter finansiering.

I et brev til Ritzau fortæller Lauritz.com, at den nye kapital skal findes ved enten at sælge hele selskabet, et delvist salg, eller ved at optage ny finansiering.

I mellemtiden kan prinsen og prinsessen ikke gøre andet end at se på, mens parrets nære venner forsøger at finde en løsning på problemerne.

Sundstrøm-parret og prinseparret har et godt forhold til hinanden, hvor det royale par blandt andet ofte har besøgt Lauritz-ejerne på deres vinslot i Frankrig.

Parret var også inviteret til prinsens 50-års fødselsdag i 2019, ligesom de også deltog i prinsesse Athenas barnedåb i 2012 i Møgeltønder.