“Jeg er træt af lort”. Den norske influencer Sophie Elise Isachsen kommenterer nu sagen, som har vakt stor opmærksomhed i medierne.

Og hun er “shit slim”, siger hun i NRK-podcasten “Sophie & Fetisha”.

I sidste uge lagde Sophie Elise et billede på Instagram af hende og en veninde, der stod foran et spejl.

Veninden, der også er influencer, hedder Nora Hauklund, og når hun ikke lægger billeder ud på de sociale medier, dater hun kronprinsesse Mette Marits søn Marius Borg Høiby.

På billedet holder Nora Hauklund en lille, klar pose i hånden, med hvidt, uidentificeret pulver.

Det har udløst en rigtig shitstorm, hvor Sophie Elises tilknytning til NRK er blevet diskuteret, kongefamilien involveret og en falsk besked cirkuleret.

Indtil nu har Sophie Elise forholdt sig tavs, men i torsdagens afsnit af NRK-podcasten, kaldet “Elefanten i rummet”, kommenterer hun for første gang sagen.

“Jeg ved, at du lytter til den her podcast og tænker: “Hvad skal hun sige?”, “Vil hun kommentere det?” og mit svar på det er nej,” siger den 28-årige influencer.

Hun ved ikke, hvad hun skal sige.

“Jeg er træt som pokker, og det er ikke lige nu,” siger hun.

“Lige meget hvad jeg siger, er det forkert eller virker kalkuleret. At jeg ikke sidder her og græder er forkert. Hvis jeg havde grædt, ville det have været forkert. Jeg synes, det har været rigtig hårdt den sidste uge, men jeg har ikke ondt af mig selv. Jeg har sat mig selv i den her situation,” siger Sophie Elise Isaksen.

47,7 procent af nordmændene mener, at NRK bør afslutte samarbejdet med Sophie Elise på grund af sagen. Det viser en undersøgelse foretaget af Journalisten.