Den royale familie i England skal stå til regnskab for en ældre kvindes tragiske død

Når de royale skal ud blandt pøblen, foregår det med kortege, sikkerhedsfolk og til tider endda fanfare.

Formålet med den store mandsopdækning, er for at beskytte kongefamilierne og deres nærmeste fra offentligheden eller potentielle fare.

Men spørgsmålet er: hvem beskytter så offentligheden fra kongefamilien?

Den 10. maj blev en 81-årig kvinde, Helen Holland, fra byen Essex i det østlige England nemlig kørt ned af en politimotorcykel, der var en del af kortegen der eskorterede hertuginden af Edinburgh, Sophie.

Nu kan Se og Hør melde den triste opdatering, at den 81-årige kvinde er afgået ved døden efter nedkørslen.

Holland var på besøg hos sin søster i London, da ulykken indtraf i vejkrydset i Earl’s Court. Påkørslen sendte den ældre kvinde i koma, samtidig med at hun også modtog adskillige brækkede knogler og massive indre skader.

Den triste opdatering på kvindens status kommer fra Helens søn, Martin Holland.

– Hun kæmpede for sit liv i næsten to uger… Men uoprettelig hjerneskade sluttede endeligt kampen i dag, fortæller han medierne. Han uddyber samtidig med informationerne om, at hans mor befandt sig på en fodgængerovergang, da motorcyklen ramte hende.

Siden da har IOPC, den britiske udgave af Politiklagemyndigheden, efterforsket ulykken, der blandt andet har været i gang med at undersøge overvågningskameraer og politikameraer fra nærtliggende ejendomme, samt afhøre betjente der var til stede på lokationen, da ulykken indtraf.

Siden ulykken har Buckingham Palace forholdt sig tavse, med undtagelse af en enkelt udtalelse:

– Hertugindens dybfølte tanker og bønner er med den tilskadekomne kvinde og hendes familie. Hun (hertuginden red.) er taknemmelig for den hurtige reaktion fra beredskabet, lød det i udtalelsen ifølge Standard.