Janni og Karsten vil være at se på skærmen, i den nye sæson af ‘Størst’.

Janni og Karsten Ree har nylig vendt hjem fra en rejse til Afrika, hvor de deltog i optagelserne af programmet ‘Størst’ sammen med værten Peter Ingemann. Janni deler nu sine tanker om samarbejdet.

I løbet af sin karriere har Janni Ree medvirket i en række kendte tv-programmer som ‘Divaer i junglen’, ‘Fangerne på fortet’, og ‘Forsidefruer’, hvor sidstnævnte har vundet stor popularitet. Kendt for sin transformation fra “Oddset-Janni” til en erfaren realitydeltager, har Janni Ree længe været en markant figur på den danske realityscene.

Selvom ‘Forsidefruer’ for tiden er sat på pause, og Janni tidligere har udtrykt interesse for at fortsætte med reality-tv, har hun overraskende meddelt Newsner, at hun ser i en anden retning.

For nyligt afslørede hun på sociale medier et billede fra Afrika, hvor hun og Karsten var sammen med Peter Ingemann, hvilket vakte nysgerrighed om deres fælles projekt. De var i Afrika for at optage den nyeste sæson af ‘Størst’, et projekt der adskiller sig markant fra Jannis tidligere programmer.

I et interview med Newsner forklarer Janni, at beslutningen om at deltage i ‘Størst’ føltes naturlig, især da Peter Ingemann deler deres fascination af Karen Blixen og Kenya. Hun beskriver oplevelsen som utrolig positiv og fremhæver Peter Ingemanns viden og intelligens. Janni griner, mens hun fortæller, at de altid har været fans af hinanden, hvilket gjorde samarbejdet til en fornøjelse.