Optagelserne til filmen ‘Rust’ har om nogen fået noget omtale, efter at Alec Baldwin lavede en kæmpe ups’er på settet.

Den skandaleramte western-spillefilm ‘Rust’ kom i efteråret 2021 på alles læber, da filmfotograf Halyna Hutchins blev dræbt i en skudulykke under optagelserne.

Men ikke nok med det. Filmholdet kan nemlig også ifølge mediet oplyse, at man har valgt at sætte gang i produktionen af en dokumentar, der vil handle om tilblivelsen af ‘Rust’ og Halyna Hutchins’ liv og karriere.

Dokumentaren bliver til i samarbejde med Halyna Hutchins’ mand, Matthew, som sidste år indgik forlig med og dermed undlod af sagsøge produktionen bag ‘Rust’ for drabet på hans kone.

Siden er Hollywood-stjernen Alec Baldwin, der førte det våben, hvorfra den dræbende kugle kom, dog blevet både sagsøgt civilt og tiltalt for uagtsomt manddrab i forbindelse med sagen.

Det samme er våbenspecialisten Hannah Gutierrez Reed, som var ansat på produktionen og ansvarlig for de våben, der blev anvendt som rekvisitter.

Optagelserne til ‘Rust’ går efter planen i gang igen i foråret.

Det er endnu ikke fastlagt, hvornår Alec Baldwin og Hannah Gutierrez Reed skal tage plads på anklagebænken i straffesagerne mod dem.

Nu har holdet bag filmen fundet en afløser for den afdøde filmfotograf og lagt en plan for at genoptage optagelserne til filmen.

Det skriver Variety.

Ifølge mediet bliver det en filmfotograf ved navn Bianca Cline, som overtager det job, der altså endte med at koste 42-årige Hutchins livet.