Nu deler Cecilie Stenspil et sjovt billede fra optagelserne til ‘Badehotellet’.

‘Badehotellet’s tiende sæson er i kassen og nu har der også været premiere på første afsnit.

For skuespillerne har der derfor været allersidste optagedag – nogensinde – i serien, som ellers har kørt i ti år.

Cecilie Stenspil er en af dem, som har spillet med i serien fra start til slut. Hun spiller Helene, som først var gift med hr. Aurland, med i seriens første sæsoner havde en affære med hr. Weyse. Senere bliver hun skilt fra hr. Aurland og bliver i stedet for gift med hr. Weyse.

Og det er netop en scene mellem hr. Weyse og Helene som hun deler et billede fra. Hr. Weyse spilles af Jens Jacob Tychsen, og på billedet kan man se, hvordan de har måtte ‘snyde’, for at få den perfekte optagelse i kassen.

I et opslag på Instagram deler Cecilie Stenspil billedet, hvor man kan se at hun selv står på en kasse og Jens Jacob Tychsen er blevet gravet et lille stykke ned i sandet.

“Tak fordi du kikker med. Et lille ynglings behind the scenes billede fra Badehotellet,” skriver Cecilie Stenspil og fortsætter:

“Da min skønne medspiller Jens Jacob er så høj og jeg er næææææsten ligeså høj, måtte vi grave ham ned i sandet og stille mig op på en kasse, når vi skulle skyde nærbilleder nede ved vandet. Så kunne vi begge være inde i billedet,” fortæller hun i opslaget, som du kan se herunder: