Ifølge et udenlandsk medie, bruger Kate Middleton tre forskellige størrelser i sko.

Denne artikel er udgivet for første gang i 2023..

Gennem årene er Prinsesse Kate blevet rost for sit skovalg, men der er en interessant detalje ved hendes samling af stiletter og slingbacks, der har fanget vores opmærksomhed.

41-årige Kate Middleton bærer angiveligt to forskellige skostørrelser ifølge mediet Hello! Det siges, at prinsessen har været kendt for at skifte mellem størrelserne 38, 38,5 og 39. Selvom Kate aldrig har bekræftet årsagen til dette, antager britiske insidere, at det skyldes komfort.

Kates garderobe inkluderer lukkede sko fra Jimmy Choo, Gianvito Rossi og Emmy London, som alle tilbyder forskellige pasformer på grund af designet. Af denne grund kan Kate ønske, at nogle stykker passer mere løst eller andre lidt strammere.

For nylig havde Kate et par Gianvito Rossi-pumper på til Wimbledon Tennis Championships i London. Til begivenheden den 16. juli matchede hun de nøgne sko med en lys grøn kjole af Roland Mouret. Hun fulgtes med Victoria Beckham-solbriller og bar sit bouncy brune hår i løse krøller.

Dagen før hyldede Kate sporten i et gulgrønt nummer af Self Portrait. Den grønne nuance matchede endda perfekt en tennisbold. Kate koordinerede sit spilpassende look med et par perleøreringe og en beige håndtaske.

Under begivenheden, hvor prinsessen, der er den kongelige protektor for tennismesterskabet, overværede finalen for kvindernes singlebegivenhed ved All England Lawn Tennis and Croquet Club, hvor Markéta Vondroušová viste sig sejrrig over Ons Jabeur.

Når Kate ikke bærer hæle, foretrækker hun sneakers. I maj havde hun Alexander McQueen-bukser med hvide Veja-kicks, der var udstyret med roseguld detaljer, mens hun besøgte Dame Kelly Holmes Trust i Bath, England. Hun fuldendte sit look med en gul blazer.

Uanset om hun bærer hæle eller flade sko, forbliver Kates garderobe livlig – en stiltradition inspireret af den afdøde Dronning Elizabeth.

“Mange af de ting, vi ser hertuginden af Cambridge gøre i dag, er ting, hun lærte af dronningen,” fortalte kongelig ekspert Bethan Holt eksklusivt til Us Weekly i 2020.

Holt forklarede, at Kate bruger farve og “forskellige symboler til at sende beskeder” ligesom monarken gjorde med sin garderobe i årtier før hendes død. Hendes Majestæt dronning Elizabeth døde fredeligt i en alder af 96 på Balmoral Castle i Skotland den 8. september 2022.