Vi har endnu en gang samlet sjove detaljer, som du sikkert ikke vidste om den populære serie.

Søndag den 28. april blev det allersidste afsnit af Badehotellet sendt, afsnittet var det sidste i den tiende sæson, som satte et endegyldigt punktum for serien.

Da serien første gang rullede over skærmen i 2013, var der nok ikke nogen der havde forudset hvor stor en succes, at serien faktisk ville blive.

Læs også: Lasse Rimmer siger stop: “Jeg stiger af her”

Gang på gang har serien scoret imponerende seertal og trofaste fans sidder klar, når et en ny sæson er gået i gang.

Men nu er det tid til afsked, og i den forbindelse har vi samlet et par sjove detaljer, som du måske ikke lige vidste om serien.

Vidste du eksempelvis at seriens skuespillere først fik lov til at se manuskriptet lige inden seriens begyndelse? Det fortæller Peter Hesse Overgaard, der spiller rollen som kontorchef Aurland.

Det skriver Alt.dk.

Der er en helt særlig årsag til dette:

“Hver gang vi startede optagelser på en ny sæson, fik vi de to første afsnit, når vi sad sammen ude i Risby-studierne. Så læste vi dem sammen og fandt ud af, hvad der skulle ske. Derefter kom manuskripterne først løbende, så vi ikke kom til at spille efter, hvad der skulle ske i fremtiden,” forklarer Peter Hesse Overgaard.

Vidste du desuden, at det tager ni måneder at skrive en sæson af serien?

Læs også: Leos død ændrede alt: Nu fortæller Sussi om at ‘ramme bunden’

Det skriver TV 2.

“Det tager forfatterne ni måneder at skrive en hel sæson af ‘Badehotellet’, da de bruger flere måneder på research, inden de går i gang med skriveriet. De begynder at skrive på en ny sæson i februar, samtidig med at den forrige sæson ruller over skærmen på TV 2,” skrev TV 2 tilbage i 2021.