Søndag endte med pokalguld til GOG, og den anledning brugte Simon Pytlick til et lille opråb.

Simon Pytlick sender en stikpille afsted til kritikere efter pokalguldet.

Det blev en stor weekend for GOG, da de søndag eftermiddag kunne løfte pokalen som symbol på at være blevet pokalmestre for 11. gang. 

Det gjorde de efter først have have slået BSH i semifinalen lørdag og så Skjern Håndbold i finalen søndag. 

Efter kampen var der helt naturlig eufori og glæde i GOG-lejren, som også kunne glæde sig over at have en masse fremmødte fans med i Boxen i Herning, ligesom en masse fans stod klar til at modtage spillerne, da de ankom på Sydfyn. 

Artiklen fortsætter efter opslaget…

Efter kampen var den store GOG-stjerne Simon Pytlick lykkelig over titlen, da TV2 fangede ham, men han brugte også anledningen til at sende en lille stikpille afsted til de såkaldte kritikere. 

“Jeg tror, det er en god sammensætning af spillere, som kan lidt af hvert. Folk, der ved, hvad de skal gå ind og gøre i de givne situationer,” siger han til TV 2 og uddyber: 

“Og så må jeg igen være ærlig og sige, at de kritikere, som ikke havde den store tiltro til Thulin, kan jo så få lov til at se sådan en kamp her og se ham i Champions League. “

27-årige Tobias Thulin kom til GOG inden sæsonen fra tyske TVB 1898 Stuttgart.

Han blev hentet ind som erstatning for den norske stjerne Torbjørn Bergerud, der skiftede til det storsatsende norske hold Kolstad. 

Simon Pytlick selv har gang i noget af en sæson. I januar vandt han VM-guld med Danmark i sin første slutrunde, hvor han tilmed også blev udvalgt til turneringen All Star-hold.

Nu, en lille måned senere, kan han så tilføje endnu en medalje til samlingen.