Kombinationen mellem Simon Kvamms Hugorm og “Klovn”-stjernen Frank Hvam kan kun overraske. Hvordan det præcis bliver, vil tiden vise.

I efteråret har de to utraditionelle kunstnere besluttet at turnere flere af landets spillesteder med deres show “En aften med Hugorm featuring Frank Hvam”.

LUGER har offentliggjort denne spændende nyhed i en pressemeddelelse.

Hugorm, det danske electro-rockband, har længe haft en ambition om at udfordre koncertformatet og har derfor samarbejdet med den erfarne komiker.

“I Hugorm har vi længe haft lyst til at lave noget lidt mere eksklusivt, hvor vi giver den ekstra gas med at eksperimentere med koncertformatet. Vi er blevet enige med vores ven Frank Hvam om at gøre det sammen, og det, tør jeg godt love, vil ende nogle steder, som man ikke forventer – og som vi heller ikke forventer,” siger Simon Kvamm og tilføjer:

” Selve grundenergien er, at det simpelthen kunne være sjovt at opfinde noget, der kunne give os en undskyldning for at hænge ud sammen. Vi har kombineret det, vi hver især kan, i et format, der på den ene side er en koncert, og på den anden side meget andet.”

Frank Hvam ser også frem til at afprøve det nye show-format:

“Jeg glæder mig sindssygt til at komme på tour med Hugorm, som jeg betragter som Danmarks bedste liveband. Så skide være med, at Gnags aldrig ringede,” siger han i pressemeddelelsen.

Turnéen starter i Horsens den 24. november 2023 og slutter i Aalborg den 9. december 2023.

Billetsalget starter fredag den 14. april kl. 10.00.