I begyndelsen af april oplevede Silas Holst en fibersprængning under en optræden i musicalen “Grease”. Han er nu tilbage, men mærker, at tingene ikke er helt som før.

Under det afsluttende nummer i musicalen “Grease” skete det uventede. Silas Holst, der har rollen som T-Birds-lederen Danny Zuko i den danske udgave af musicalen, pådrog sig en fibersprængning og måtte midlertidigt trække sig fra forestillingen.

Stjernen er nu tilbage på scenen, men han bemærker, at alting ikke er som det plejer.

Intensiv genoptræning Silas Holst fortæller til Billed-Bladet, at han aldrig før har oplevet en fibersprængning, og at det gjorde meget ondt. Derfor begyndte han en intensiv genoptræning dagen efter skaden.

Han er nu tilbage i musicalen, hvor han optræder sammen med Neel Rønholt, der spiller rollen som Sandy. Mens Silas Holst var skadet, blev Danny Zuko-rollen overtaget af Christian Collenburg, der også var en del af forestillingen som T-Birds-medlemmet Doody.

Genoptræningen gik heldigvis godt – både fysisk og mentalt, fortæller stjernen. Og det er nødvendigt, da Silas Holst har flere store forestillinger i vente, hvor han skal være i topform.

Dette inkluderer “The Boyband Tour”, der fortsætter i august, musicalen “Moulin Rouge” til efteråret og “Kinky Boots”, der kommer i februar 2024.

Selvom genoptræningen er gået som planlagt, og den 40-årige Silas Holst er tilbage i topform, kan han mærke, at skaden har efterladt spor.

Efterfølgende blev han fulgt af en fysioterapeut, der sad i kulisserne under forestillingen, fordi Silas Holst var nervøs.

“Jeg havde også lige en frygt, der skulle ud af hovedet. For tænk nu, hvis det skete igen,” siger han til Billed-Bladet.

Fibersprængningen har gjort Silas Holst opmærksom på sin alder, og han bemærker, at han ikke længere er 25 år og kan bevæge sin krop på samme måde som før.

Musicalen er i øjeblikket flyttet til Holstebro, hvor den sidste forestilling afspilles den 23. april.