Silas Holst har mistet sin far, der har kæmpet en lang kamp med sygdom

Den kendte danser og skuespiller er i meget stor sorg.

Hans far, Benny, har mandag aften mistet sin far. Han har i flere år været syg og kæmpet en brag kamp mod alzheimers.

Det er en hård og nedslidende sygdom, og nu har han tabt kampen. Benny er nemlig død, oplyser Silas i et opslag på sin Instagram profil.

“Igår aftes døde min far og fløj videre. Efter en årelang og ødelæggende kamp mod alzheimers og 80 ture rundt solen.” “Flyv godt og flyv flot far. Solen står klart på himlen til en smuk tur over Køge bugt.” skriver han som tekst til sit sorgmodige opslag.

På trods af deres uenigheder om hvordan verden hænger sammen, så har de alligevel haft gode minder og stunder sammen. Disse fylder nu i Silas’ hoved.

”Guderne må vide, at vi bestemt ikke har set ens på verden altid, men jo ældre vi blev, jo mere forstod vi. De gode minder fylder i dag. Og det er dejligt. Flyv godt og flyv flot far. Solen står klart på himlen til en smuk tur over Køge bugt. Og hvor mærkeligt og trist det end er ikke at have en far længere, er roen i, at dine smerter er væk og dit sind endelig har fået fred, større. God tur og husk at kigge forbi engang imellem” lyder det fra den triste 39-årige skuespiller.