Hvis Sidney Lee havde båret en anden trøje i tv-programmet, havde han måske ikke mistet sin kæreste.

Sidney Lee er uden tvivl en af de største legender indenfor dansk reality tv. Desværre så mistede Sidney Lee livet sidste år, i hvad der angiveligt skulle have været en voldsom lungebetændelse.

Heldigvis er det ikke slut med at nyde de ikoniske øjeblikke fra realitystjernen, og vi genopliver her et særligt øjeblik, hvor Sidney Lee takket være en t-shirt mistede sit forhold.

Episoden har Sidney Lee tidligere fortalt om i tv-programmet ‘Du så os date’ hvor danske realitydeltagere fortæller om deres oplevelser om at date med kamera på.

I det første program sad Sidney Lee sammen med ‘Numse-Rasmus’ og talte om deres fælles deltagelse i pogrammet ‘Singleliv’. Det var her i programmet, at Sidney Lee mistede en kæreste takket være en t-shirt.

I 2008 da Sidney Lee var begyndt at lave tv, var han blevet så hooked på livet som kendis, at han valgte at deltage i ‘Singleliv’ selvom han faktisk var i et forhold.

Det modige ‘stunt’ kunne måske også være gået igennem, hvis ikke det var fordi, at Sidney Lee under optagelserne var iført en helt særlig trøje.

Sidney Lee fortæller nemlig til Rasmus, at det blev svært at skjule deltagelsen, da der begyndte at komme trailers til programmet.

Der havde veninderne til Sidneys kæreste nemlig ringet til hende og sagt, at de havde set ham i den nye sæson.

Kæresten blev ikke overraskende rasende, men Sidney prøvede at redde sig ud af den ved at fortælle, at optagelserne var flere år gamle.

Den havde måske virket, hvis ikke Sidney havde haft en trøje på i programmet, som han havde fået af sin daværende kæreste.

Godt forsøgt Sidney, og tak for de uforglemmelige øjeblikke.

Afsnittet med Sidney Lee og Numse-Rasmus kan du se her.