Mere hjertesorg for Sharon Stone og hendes familie … hendes bror Patrick døde pludseligt i weekenden.

Sharon Stones bror Patrick dør pludselig i en alder af 57 år.

Patrick døde tidligt søndag morgen i Pennsylvania. En repræsentant for retsmedicineren fortæller os, at hans død bliver dømt som pludselig hjertedød på grund af hjertesygdom. 

Det er dog uklart, om han var indlagt på det tidspunkt, hvor han døde.

Pats kone Tasha delte den ødelæggende nyhed med venner og skrev: “Mit hjerte føles som om det er blevet revet ud af mit bryst. Patrick gik for at være sammen med vores søde River … jeg ved ikke hvad jeg ellers skal sige, han var min verden .”

Hun fortsatte: “Jeg er ikke sikker på, hvordan livet skal se ud uden min mand ved min side, og helt ærligt vil jeg ikke, men det vil jeg selvfølgelig. Jeg håber bare, at du altid bliver ved min side og holder øje med Hunter, Kaylee og jeg.”

Artiklen fortsætter efter opslaget…

River var Tasha og Patricks søn, der døde i 2021 på kun 11 måneder … på det tidspunkt meddelte Sharon, at Rivers organer havde svigtet.

Tasha fortsatte: “Indtil vi mødes igen, vil jeg for altid holde dig og vores vidunderlige (og nogle ikke så vidunderlige, men lige så vigtige) minder tæt på mit hjerte og vil altid besøge disse minder. Jeg elsker dig skat. Mit ønske gennem alle det er, at nu har River i det mindste sin far med sig, og jeg håber, I to har det bedst.”

Patrick var kun 57.

HVIL I FRED