Selene Gomez’ hjerte har været tungt, da rygterne begynde at florere med Hailey Bieber.

Vifter hun med det hvide flag?

Mens der florerer rygter om en splid mellem Selena Gomez og Hailey Bieber har taget internettet med storm, så tigger Disney-barnestjernen nu om venlighed.

Søndag d. 5 marts delte Gomez en TikTok, hvor hun bad sine følgere om at “Vær venlig at være venligere” online, imens hun antydede, at hendes og modellens sociale medie-drama, der startede i slutningen af sidste måned, har nu påvirket hendes mentale helbred.

KILDE: @SELENAGOMEZ/TIKTOK

“Overvej andres mentale sundhed,” siger hun til sine fans i to siden stettede kommentarer til sin makeup-tutorial-video på TikTok.

“Tak og jeg elsker jer alle sammen så meget,” tilføjede den 30-årige Disney-stjerne.

“Jeg er dybt taknemmelig for hver og en af jer mennesker. I gør mig utroligt glad”.

“Come & Get It”-sangeren fortsatte: “Mit hjerte har været tungt, og jeg vil kun godt for alle. Al min kærlighed.”

Hendes subtile reaktion på dramaet omkring hende i de seneste uger kommer efter, at Hailey Bieber og hendes slyng-veninde Kylie Jenner angiveligt skulle have hånet Selena Gomez, efter at hun flittigt børstede sine bryn og havde et fyldigt ansigt af makeup der efterlignede Bella Hadids, signaturlook i en TikTok-video.

Onlinebrugere foreslog, at de bedste venner lavede sjov med Gomez, efter at hun i februar-klippet sagde, at hun ved et uheld “laminerede” sine bryn for meget.

For få timer senere uploadede Hailey Bieber et skærmbillede af hende og realitystjernen, der zoomede ind på deres øjenbryn over FaceTime.

Og mens at Jenner forsøgte at rette op på det – da hun også postede et nærbillede af sit ansigt samme dag som Gomez’ øjenbrynsvideo og skrev “Det var en ulykke??”.

Tror du at det var en “ulykke”?