Selena Gomez gemmer sig ikke bag filtre, redigeringer eller flere lag af makeup.

Hun er i en årrække blevet kaldet for en af verdens lækreste kvinder.

Selena startede sin skuespillerkarriere i børne-tv-serien ‘Barney & Friends’.

Som teenager blev hun fremtrædende for at spille hovedrollen som Alex Russo i Disney Channel tv-serien ‘Wizards of Waverly Place’, i dansk tale ‘Magi på Waverly Place’.

Derudover er hun også en kendt sangerinde med hele tre albums bag sig. Alle tre albums nåede top ti på den amerikanske Billboard 200 og blev certificeret guld.

Hun har modtaget forskellige udmærkelser og blev kåret til Billboards ‘Årets kvinde’ i 2017, og hun har desuden slået 15 Guinness verdensrekorder.

Magasinet ‘Time Magazine’ udnævte hende også som en af de 100 mest indflydelsesrige mennesker i verden i 2020.

Hun blev ekstra populær og har skabt sig en større følgeskare på de sociale medier, efter at hun fandt sammen med Justin Bieber.

Hun har opnået så stor følgeskare på Instagram, at hun faktisk er den mest fulgte musiker og skuespillerinde, med over 368 millioner følgere.

Kun Christiano Ronaldo og Kylie Jenner overgår hendes følgeskare.

Selena Gomez er også kendt indenfor makeup, tøj, håndtasker og duftlinjer.

Nu blotter hun nu sit naturlige ansigt, så alle kan se hendes naturlige udseende, og hun får en masse støtte i processen.

“Only Murders In The Building”-stjernen har lige delt en række selfies – det ville i sig selv ikke være nyheder … men disse billeder skiller sig ud, for de er bestemt ufiltrerede. Hun har trods alt en bums i ansigtet, og folk graver efter virkeligheden.

Læs også: “Selena Gomez blev kaldt en af verdens lækreste: i dag er hun helt uigenkendelig“.

Selena skrev billedteksten til billederne “Mig”, hvilket helt klart er passende. Hun rocker også tilsyneladende naturligt krøllet hår — ingen glattejern i dag.

Mens nogle berømtheder aldrig poster billeder uden filtre, makeup eller professionelle redigeringer … eller lad os se det i øjnene, Photoshop … gør Selena det modige træk.

Selenas fans æder det op …

Hendes IG-indlæg er fyldt med positive kommentarer, hvor folk bemærker hendes “naturlige skønhed” og klapper hende for at have sendt en positiv besked til unge piger og kvinder, der scroller i deres feeds.

Se billedet herunder:

Selvom Selena har sin egen makeuplinje, kaldet for ‘Rare Beauty’, er det klart, at hun ikke har brug for det for at føle sig selvsikker.

Bravo. 👏🏽