Hun er i en årrække blevet kaldt for en af verdens lækreste damer. Der er sket meget siden den titel blev givet.

Hun begyndte sin skuespillerkarriere i børne-tv-serien Barney & Friends.

Som teenager blev hun fremtrædende for at spille hovedrollen som Alex Russo i Disney Channel tv-serien Wizards of Waverly Place, i dansk tale Magi på Waverly Place.

Derudover er hun også en kendt sangerinde med hele tre albums bag sig. Alle tre albums nåede top ti på den amerikanske Billboard 200 og blev certificeret guld.

Hun har modtaget forskellige udmærkelser og blev kåret til Billboards ‘Årets kvinde’ i 2017, og hun har desuden slået 15 Guinness verdensrekorder.

Magasinet ‘Time Magazine’ udnævte hende også som en af de 100 mest indflydelsesrige mennesker i verden i 2020.

Hun blev ekstra populær og skabte sig en større følgeskare på de sociale medier, efter at hun fandt sammen med Justin Bieber. Efter deres break-up har hendes udseende ændret sig gevaldigt.

Hun har opnået så stor følgeskare på Instagram, at hun faktisk er den mest fulgte musiker og skuespillerinde, med over 368 millioner følgere.

Kun Christiano Ronaldo og Kylie Jenner overgår hendes følgeskare.

Selena Gomez er også kendt indenfor makeup, tøj, håndtasker og duftlinjer. Hun har desuden også arbejdet med mange velgørenheds organisationer og tjent som UNICEF-ambassadør siden at hun var 17 år gammel.

Se den store tranformation herunder:

BEVERLY HILLS, CALIFORNIA – JANUARY 10: Selena Gomez ankommer til det 80th Annual Golden Globe Awards. Foto af: Jon Kopaloff/Getty Images