Disney smider kæmpe bombe, til stor glæde for utallige fans verden over.

Disney har hejst sejlet og annonceret efterfølgeren til den bølgebrusende succes, “Moana”, der er sat til at ramme biograferne den 27. november.

Det skriver Variety.

Den længe ventede nyhed blev afsløret af Disneys administrerende direktør, Bob Iger, på CNBC, der bringer en frisk bølge af spænding til fans af den elskede franchise.

Den kommende film, “Moana 2”, begynder en ny æra for titelkarakteren og hendes ven Maui. Med en oprindelig plan om at udvikle historien som en tv-serie, blev projektet opgraderet til en spillefilm efter Iger selv blev imponeret over det indledende arbejde.

“Vi kan ikke vente med at give dig mere af Moana og Maui, når ‘Moana 2’ kommer i biografen til november,” udtalte Iger

.Denne gang kalder en uventet opfordring fra Moanas vejfindende forfædre hende tilbage til havet, hvor hun og en helt ny besætning af usandsynlige søfarende skal navigere gennem Oceaniens mystiske og farlige farvande.

Instrueret af Dave Derrick Jr., “Moana 2” lover at fortsætte den musikalske arv fra den første film med bidrag fra den talentfulde duo Abigail Barlow og Emily Bear samt de tilbagevendende musikere Opetaia Foa’i og Mark Mancina. Selvom Lin-Manuel Miranda, hjernen bag hitsange som “How Far I’ll Go” og “You’re Welcome”, ikke forventes at bidrage med nye sange, er forventningerne til filmens soundtrack stadig høje.

Den første “Moana”-film sejlede sig til et globalt billetkontorsalg på over 680 millioner dollars og genopfandt sig selv på Disney+ med en milliard streamede timer sidste år.

Efter et udfordrende 2023 ved billetkontoret for Disney, med skuffelser fra flere store film, ser “Moana 2” ud til at blive en central del af Disneys strategi for at genoplive studiets biografsuccess.

Spændingen stiger også omkring studiets separate live-action-genindspilning af “Moana”, med Dwayne Johnson, der vender tilbage som den tatoverede halvgud Maui. Auli’i Cravalho, den oprindelige stemme bag Moana, vil ikke gentage sin rolle i live-action-versionen, men vil i stedet tjene som executive producer, hvilket giver hende en fortsat indflydelse på Moanas arv.

Med Cravalhos engagement i castingprocessen og et løfte om at repræsentere karaktererne og historierne nøjagtigt, sætter “Moana 2” sejl mod nye horisonter og lover at bringe endnu mere eventyr, musik og magi til både gamle og nye fans. November kan ikke komme hurtigt nok for dem, der længes efter at genforenes med Moana, Maui og deres nye venner på det store lærred.

Du kan se teasertrailieren til ‘Moana 2’ her: