TV2’s nyeste serie har et velkendt ansigt blandt børn og unge i hovedrollen

At forlade julekalenderens hyggelige univers kan være en udfordring, men for den 20-årige skuespiller Josephine Højbjerg er fremtiden fyldt med spændende udsigter og en hovedrolle i den kommende serie “Dark Horse” på TV 2.

“Tinka”-skuespilleren skal nu give liv til karakteren Anna, en 17-årig pige, der sammen med sin mor, Eva, vender tilbage til Evas hjemby under mystiske omstændigheder efter at have forladt Shanghai.

I denne nye fortælling om identitet og afhængighed flytter de ind hos Evas bror og hans børn, og her tager historien fart.

Serien, ifølge TV 2, udforsker ikke kun komplekse forhold mellem mor og datter, men også dybere former for afhængigheder – ikke kun til stoffer, men også mellem mennesker.

Josephine Højbjerg deler scenen med erfarne skuespillere som Birgitte Hjort Sørensen, og sammen leverer de en serie, der tager seerne med på en rejse fyldt med gåder, charmerende karakterer og teenageintriger.

“Dark Horse”, skrevet af Sara Isabella Jønsson og instrueret af Karoline Lyngbye og Katrine Brocks, lover at være mere end bare en ungdomsserie.

Med premieren den 21. januar på TV 2 Play og TV 2 Echo kan publikum forvente en frisk og underholdende serie, der viser Josephine Højbjergs alsidighed og talent uden for julekalenderens velkendte rammer.

Foto: Klaus Vedfelt/TV 2