Den tidligere ‘Vild med dans’-værtinde kommer med indblik i lønninger.

Sarah Grünewald, bedst kendt for sin sprudlende tilstedeværelse som vært på “Vild med dans”, har påtaget sig en bemærkelsesværdig ny rolle i TV 2-programmet “Shaolin”.

Programmet, som sender deltagerne på en intens rejse fyldt med fysiske og mentale udfordringer i et tempel i Sydkorea, har afsløret nye facetter af Grünewalds alsidige talent.

Det er velkendt, at kendte danskere ofte modtager løn for deres deltagelse i tv-programmer. “Shaolin” udgør ingen undtagelse fra denne praksis.

Men ifølge Grünewald var det ikke de finansielle incitamenter, der lokkede hende og de andre deltagere til dette særlige projekt.

“Jeg kan godt afsløre, at det ikke var økonomien, som var drivkraften i det her program for nogen af os,” deler Grünewald åbent med BILLED-BLADET, hvilket peger på en dybere motivation bag deltagelsen i det krævende program.

Mere bemærkelsesværdigt er det dog, hvordan lønstrukturen inden for programmet blev håndteret.

“Vi har alle sammen fået det samme i løn,” understreger Sarah Grünewald, hvilket tyder på en usædvanlig tilgang til honorering blandt programmets deltagere. Denne model afviger markant fra branchens ofte variable lønniveauer, hvor “Indimellem er der stor forskel på, hvad de forskellige deltagere får i et program, men her var lønnen meget lige.”