Den poplære tv-vært kommer med en ærlig erkendelse i ‘Shaolin’.

I øjeblikket er Sarah Grünewald aktuel i TV 2-programmet ‘Shaolin’, hvor hun sammen med otte andre kendte danskere er taget til Sydkorea, for at være med på en hård og lærerig rejse.

Deltagerne udfordres både fysisk og mentalt gennem programmet, og blandt andet er skuespiller Esben Dalgaard også med på rejsen.

Og det er netop Esben Dalgaard at Sarah Grünewald åbner op overfor og hvor hun kommer med en helt ærlig indrømmelse.

For forud for turen syntes Sarah Grünewald ikke specielt godt om Esben Dalgaard, og det er noget, som hun nu fortæller ham.

Det skriver HER & NU.

“Jamen jeg har faktisk ikke så godt kunnet lide dig. Jeg har mødt dig nogle gange, og jeg har følt, vi har haft ekstremt dårlig kemi. Jeg har faktisk ikke brudt mig om dig. Og jeg må være helt ærlig og sige, at jeg skammer mig rigtig meget over det,” fortæller Sarah Grünewald ærligt til Esben Dalgaard.

Hun tilføjer også at hun ikke har haft noget at have det i, og at det har været fordi Esben er et privat menneske, og hun derfor ikke har fået lov til at ‘jokke ind i ham’, som hun ellers er vant til med de fleste. Hun fortæller også, at det gav hende følelsen af, at Esben ikke kunne lide hende og derfor gengældte hun denne følelse.

– Jeg har ikke haft noget at have det i. Det har været, fordi du er et privat menneske. Jeg føler, jeg har kunnet få lov at jokke ind i alle mennesker, og det kunne jeg ikke lige med dig, og så var jeg sådan: “så kan du nok ikke lide mig, og så kan jeg da bare heller ikke lide dig”. Derfor var jeg meget spændt på denne her tur med dig.

‘Vild med dans’-værten fortæller også, at hun derfor var særdeles spændt på at deltage i ‘Shaolin’ med Esben. Hun erkender samtidig, at hun nu er blevet meget klogere på Esben.

“Jeg er så ovenud lykkelig for, at der er mennesker tæt på dig, der får din kærlighed, for det gør dem virkelig heldige. Jeg har sådan en helt grundkærlighed til dig som menneske, og jeg ønsker dig så meget godt, ” siger hun til ham.

Du kan se ‘Shaolin’ mandag kl. 20.00 på TV 2 og TV 2 Play.