Den populære værtinde deler nu sin historie.

Fra spotlysets glans til indre ro’s dybder – Sarah Grünewald, kendt fra TV 2’s danseglade ‘Vild med dans’-univers, fejrer sit 40-års fødselsdag med en fortælling om personlig forvandling og opdagelsen af et roligere sindelag.

Den populære tv-vært, som har ledt an i 11 sæsoner af dansekonkurrencen, deler nu et mere personligt kapitel af sit liv, der viser en markant udvikling fra hendes første optræden for det danske publikum.

Grünewalds rejse mod selvopdagelse tog en afgørende vending for tre år siden med en meditationstur til Sverige. Oplevelsen blev startskuddet til en række livsændrende beslutninger – herunder et farvel til alkohol og en nyfundet styrke i meditation.

Grünewalds livsændringer fik yderligere dybde, da hun sidste år modtog diagnosen ADHD. Den overraskende afklaring har givet hende en større indsigt i de udfordringer, hun har stået overfor, og har bidraget til en følelse af lettelse og selvaccept.

“Min psykolog fortalte mig engang, at et misbrug er en evig søgen på fred. Det blev jeg rørt over, fordi deri ligger der en tilgivelse. Vi vil jo alle sammen bare gerne have noget fred. Det er ret fint,” fortæller Grünewald til TV 2.

Nu, med ADHD-medicin som en del af hendes hverdag, fortsætter Sarah Grünewald sin rejse med fornyet forståelse for sig selv og en åbenhed omkring de kampe, der har formet hende.