I det nye TV 2-program ‘Shaolin’ fortæller Sarah Grünewald nu om barndommen.

I programmet ‘Shaolin’ rejser ni kendte danskere ud på en særlig rejse.

“De kommer til at opleve den over 1.000 år gamle Shaolin-kultur på tætteste hold, når de over 12 dage skal træne og leve som Shaolin-masters i Dogapsa-templet i Sydkorea. Til at guide dem gennem det intense ophold er to anerkendte og højtrangerede Shaolin-masters, som løbende vil teste de medvirkende både fysisk og mentalt. Hvad de endnu ikke ved, er, at denne rejse vil ændre deres liv, og de vil opleve sider af sig selv, der vil sætte livet i Danmark i perspektiv og få dem til at gentænke, den måde de lever på,” sådan skriver TV 2 om programmet.

I programmet åbner den populære tv-vært op om barndommen.

Det skriver HER & NU.

“Jeg er vokset op med en far, som ikke havde et særlig kærligt kærlighedssprog. Han var en ret hård far, og det har han sikkert været i kraft af noget kærlighed, men det har jeg ikke kunnet forstå som lille. Min far har også været en god far, men det, jeg har måtte arbejde med, er det, han ikke har været. Jeg har ikke oplevet en mandlig profil, der både havde meget autoritet og samtidig var kærlig,” fortæller Sarah Grünewald, da hun reflekterer over indtrykkene og masterens måde at være på overfor deltagerne.

Sarah Grünewald beskriver masteren som ‘hård og med meget autoritet, men at det kommer fra et kærligt sted’.

 “Jeg mærkede helt klart en sorg, som jeg nok er gået igennem i mine voksenår, ved ikke at have fået den anerkendelse af min far, som jeg nok har haft brug for, men jeg mærkede også, da jeg gik ind i den proces, var det lettere for mig at give slip på det,” lyder det også fra tv-værten.

Hun understreger også i programmet, at faderen aldrig har slået eller været voldelig, men at han havde en hård fremtoning, hvilket var svært for Sarah da hun var lille.

Du kan se ‘Shaolin’ på TV 2 og TV 2 Play.