Sarah Ferguson, den skaldaleramte-hertuginde fortæller, at dronningens død var en befrielse.

Sarah Ferguson åbner op om livet efter dronning Elizabeth II ‘s død. I en samtale med ET’s Rachel Smith afslører den 63-årige hertuginde af York, hvorfor hun føler sig “befriet” seks måneder efter monarkens død.

“Jeg vokser meget mere i min egen stemme nu. Jeg tror også, at dronningens død på en måde har befriet mig lidt. Min følelse af formål har altid været, i 62 år, 63 år, at være meget loyal og at opretholde Hendes Majestæts værdier,” forklarer Ferguson. “Hun var egentlig mere en mor for mig end min egen mor, og derfor er hun der ikke mere nu, jeg føler, at jeg måske kan være fri til at være Sarah. Jeg føler, at jeg er befriet fra mine egne mentale lænker.”

Ferguson, som kalder den afdøde dronning ‘En ikonisk legende’, sørgede for at opsuge al Hendes Majestæts visdom, da de gik med hendes elskede hunde sammen, som Ferguson har arvet.

“Jeg ville være meget uvidende, hvis jeg ikke studerede, hver gang jeg var sammen med Hendes Majestæt, bare stille spørgsmål… [Jeg ville spørge] ‘Hvordan klarer du dig med en ny premierminister? Hvordan klarer du også at filtrere kaos som du gør?'” husker Ferguson. “… Jeg tænkte også, hvor heldig jeg var, for hvert eneste øjeblik, jeg var sammen med Hendes Majestæt, følte jeg sådan en ære… Jeg har været den heldigste pige, jeg virkelig har.”

Siden dronnings død, her Ferguson, som har følt sit ‘ganske usynlig’ i det meste af sit liv, nu udviklet ’tilliden’ til at være sig selv.

“Skiftet var, at jeg tror, ​​at jeg indså, at jeg havde en karriere, og at jeg ikke kun var hertuginden, og at jeg er en stærk, rødhåret, og det er OK at være stærk, det er OK at være meget farverig og sprudlende,” siger Ferguson . “… Jeg er meget heldig at være her mentalt. Jeg tror, ​​jeg har været igennem mange psykiske problemer. [Jeg har haft] en hel rejse… Jeg er blevet mere kyndig.”

Karrieren som Ferguson nævner, er som forfatter, da hun er ved at forberede sig på at skulle udgive sin nye roman ‘A Most Intruguing Lady’.

Et andet sted i familien forbereder de kongelige sig til kong Charles IIIs kroning den 6 maj.

“Jeg tror ikke, at invitationerne er gået ud endnu, men jeg er meget glad for at se det på fjernsynet,” siger Ferguson. “Jeg synes, det er sådan en kæmpe ære at se ham blive kronet med sin dejlige dronning ved siden af ​​sig… Han har ventet så længe på at blive konge. Det bliver en meget bevægende dag.”

Fergusons historiske romanske roman, ‘A Most Intriguing Lady‘, udkom igår den 7. marts.