Har du også tænkt på, hvad hun mon laver nu?

Sidste år blev det meddelt, at Heidi Frederikke Sigdal ville stoppe som vært på TV 2. Her havde hun været hos tv-stationen i intet mindre end 17 år og havde på dette tidspunkt, været vært på ‘Go Morgen Danmark’ i syv år.

Hun har derfor siddet et utal af timer, i ‘Go Morgen Danmark’-studiets røde sofa, hvor hun har snakket med alle dem, som gæster programmet.

Og det skulle vise sig, at den røde sofa faktisk endte med at få en stor betydning for fremtiden også.

Det skriver hun i et opslag på Instagram, hvor hun også deler, hvad hun laver i dag.

“Engang sad vi i den røde sofa sammen i Go Morgen Danmark. I dag laver vi mange andre ting. En af dem er også en fælles ting. Nemlig vores Sigdal&Guldager. Det er underfundigt, hvad den røde sofa i det studie kan. Primært kan den forene mennesker – dem hjemme i stuerne med dem, der sidder i den,” skriver Heidi Frederikke til et billede af hende selv og David Guldager.

David Guldager kender seerne også fra ‘Go Morgen Danmark’, hvor han er tech- og gadgetekspert.

Og Heidi og David arbejder altså fortsat sammen, fortæller hun i opslaget.

“Men den kan også forene mennesker, der sidder i den samtidig. Og det gjorde den for @david.guldager og jeg. I den forstand at vi i dag har Sigdal&Guldager, hvor vi medie-, budskabs- og præsentationstræner enkeltpersoner og grupper i virksomheder. Der er mange af jer, der spørger mig, hvad jeg laver nu, hvor jeg ikke sidder i den røde sofa længere. Det her er noget af det, jeg bruger min tid på og virkelig holder af,” lyder det afslutningsvist fra Heidi Frederikke Sigdal.

Du kan se hele opslaget herunder: