Den meningsfyldte jazzmusiker taler ud om hemmelighed fra fortiden

I det seneste afsnit af DR-programmet ‘I hjernen på stjernen‘ giver den karismatiske tv-dommer, Thomas Blachman, et sjældent indblik i sin ungdom og fortæller om sin kamp med lav selvtillid omkring sit udseende.

Blachman er kendt for sin skarpe tunge og sit unikke øre for musik i TV-programmet X-Factor, men bag det selvsikre ydre har der været en ungdom fuld af tvivl, specielt når det kom til interaktion med det modsatte køn.

Han afslører, at det var udfordrende for ham at flirte som ung. Han havde mange venner, men når det kom til romantik, havde han ingen selvtillid.

“Det var sgu ikke lige det nemmeste for mig. Det var først, da jeg blev god til at spille på trommer, der fik jeg min første (kæreste, red.), så blev jeg god til at producere, så fik jeg min anden, så blev jeg god til at lave tv, så fik jeg min tredje. Noget for noget agtigt,” siger en grinende Blachman i programmet.

Til trods for den tidlige usikkerhed, har Blachman været heldig i kærlighed. Han har været gift to gange, og fra sit ægteskab med Viola Heyn .Johnsen har han to voksne børn. I dag er han forlovet med den 36-årige Julia Werup, med hvem han har yderligere to små børn.

Trods manglen på selvtillid i romantiske sammenhænge, husker han sin skoletid som en god tid. Han fortæller, at han var vellidt blandt sine klassekammerater og var ven med mange forskellige grupperinger.

“Jeg var venner med alle. Det var mit yndlingsfag – det var frikvarter, utvivlsomt. Jeg var venner med kommunisterne og nazisterne og alle mulige. Alting var meget sort og hvidt dengang, man var disker eller flipper eller kommunist. Jeg var ekstremt social anlagt,” fortæller Blachman.

I programmet deler Blachman også et godt råd til sit yngre jeg:

“Lyt til dine idéer og tag dem alvorligt. Brug ikke nødvendigvis hele dit liv på at realisere andre folks idéer, der skal også være plads til dine egne. Jeg har altid været ambitiøs, men det har mere været med at gøre det så godt man kan, med det man gør.”