Det lykkelige par sparede ikke på noget, da der blev budt op til fest

Alle småbørnsforældre kan relatere til at se børnene vokse op for øjnene af en – og ofte alt for hurtigt.

Det har ‘Vild med dans’-veteranen Michael Olesen og kæresten Joan Divine oplevet på egen krop, da det pludselig var tid til at fejre sønnens anden fødselsdag.

Den lille guldklump Felix kom til verden den 22. juli 2021, og det lykkelige forældrepar valgte derfor at arrangere en børnefødselsdag, der ellers ikke fik for lidt.

Traditionen tro startede dagen ud med fødselsdagssang på sengen fra familie og venner, hvor den lille fødselar ivrigt sad og modtog den varme kærlighed fra hans nærmeste.

Du kan se videoen fra den dejlige start på dagen her, som farmand Michael har delt på hans officielle Instagram-profil:

I et lignende opslag fra mor Joan satte hun ord på, hvad der dog er blevet af tiden.

”Tænk engang at du allerede er blevet 2 år. Du fylder vores liv med ubetinget kærlighed, liv og glade dage. Har ingen ide om hvordan min liv så ud før, da det hele bare giver så meget mere mening nu. Stort tillykke min Felix”, skriver Joan i det tilsvarende opslag.

Men fødselsdagsboller og kakaomælk var kun starten på den uforglemmelige fødselsdag for lille Felix.

For ude i haven ventede der ikke blot gaver, flag og balloner, men sågar også en candyfloss-maskine og en gigantisk hoppeborg på græsplænen, som parrets lille ‘loppe’ fik sprunget løst i.

Mor Joan delte et billedgalleri af alle festlighederne på hendes Instagram-profil, som du kan se her:

Den hårde kamp om forældreskabet

Både Joan og Michael har i adskillige omgange talt åbent om, hvordan de ivrigt ønskede at blive forældre, men at generne ville dem noget andet.

Men efter hele ni års hård kamp, utømmelig tålmodighed og adskillige fertilitetsbehandlinger, lykkedes det dem endeligt at udvide familien fra to til tre.

I forbindelse med at Felix kom til verden i sommeren-2021 valgte den ellers velkendte og garvede ‘Vild med dans’-danser at udeblive fra 2021-sæsonen af det populære program, for at bruge tiden på barsel og hygge med deres nyfødte søn.