Statsministeren sender besked ud til borgerne

Nu lyder der en helt særlig melding fra Statsminister Mette Frederiksen.

Hun kunne nemlig forleden fejre en helt særlig dag. Der var det nemlig præcis otte år siden, at hun blev formand for Socialdemokratiet. 

Ifølge statsministeren har det parti har en stor betydning, siden hun var helt lille. Det skriver hun i sit opslag på Facebook, hvor hun sender den særlige hilsen til danskerne, og herunder især til socialdemokraterne.

“Kære socialdemokrater, I dag er det 8 år siden, jeg blev jeres formand. Større privilegium findes ikke. Jeg har elsket vores parti fra jeg var en lille pige og vil gøre det hele mit liv. Det hele. Jeg er stolt over vores historie og de mange resultater,” lyder det fra statsministeren.

Der er ingen tvivl om, at statsministeren er stolt over partiets medlemmer, også det kommer hun ind på i sin hilsen.

“Og jeg er stolt over vores medlemmer, aktive og folkevalgte. Hver eneste dag gør tusindvis af socialdemokrater en kæmpe forskel for andre mennesker. Både i de politiske resultater og som tillidsmænd for dem, der ikke har en stemme eller ikke bliver hørt, når de forsøger at bruge den,” skriver Mette Frederiksen.

Til slut sender hun en tak, hvor hun også takker for tilliden. 

“Tak for alle 8 år. Tak for jeres tillid. Jeg glæder mig til at fortsætte arbejdet for et mere retfærdigt Danmark – sammen med alle jer,” lyder det til slut.