De to royale teenagere har trukket overskrifter de seneste par uger – og nu smider prinsessen selv mere brænde på bålet

Under Formel-1 grandprixet i Monaco i sen-foråret, fik medierne pludseligt mere at skrive om, end hestekræfter og lugten af brændte dæk.

Et billede af den danske prins Christian sammen med den italienske prinsesse Chiara Bourbon-To Sicilier blev delt med offentligheden – og pludselig blev der hvisket i krogene og skrevet overskrifter om en potentiel romance mellem de jævnaldrende kongelige.

Siden da har den 18-årige prinsesse talt ud om forholdet til 17-årige prins Christian, hvor hun lægger ord på venskabet mellem de to.

– Med Christian er der en god forståelse for hinanden. Et smukt venskab. Vi har det meget sjovt sammen. Han er meget “sporty”, han elsker at løbe og spille tennis, men han har også forståelse for at være meget disciplineret. Han og hans familie er meget åbne, fortalte Chiara til det italienske medie Corriere Della Sera.

Prinsesse Chiara. Foto: Gettyimages

Og med en så travl kalender som de royale har, kunne man måske tro at prinsessen prioriterer kongehusets mange opgaver, frem for kærlighedslivet.

Alligevel var der dog en lille detalje i interviewet, som der er værd at bide mærke i.

Danmark og Frankrig er ikke ligefrem et stenkast væk fra hinanden. Så afstanden mellem Christian og Chiara kan muligvis være et problem for de to barndomsvenner.

Heldigvis er besøg i privat regi altid en mulighed. Prinsessen blev nemlig spurgt ind til, hvornår hun sidst havde besøgt Danmark, hvortil hun gav en noget tidligere dato end forventet.

– ‘Sidst jeg var i Danmark? To uger siden’ svarede prinsessen.

Besøget af prinsessen er ikke meldt ud i nogle officielle pressemeddelelser fra hverken det danske eller italienske kongehus – og det har i dén grad fanget pressens interesse.