De to royale teenagere har trukket overskrifter verden over – Nu sætter den italienske skønhed endelig ord på forholdet mellem de to

Får prinsen på den hvide hest den smukke prinsesse?

Noget tyder i hvert fald på at det traditionelle eventyr er ved at udfolde sig for verdens øjne – og med hele Danmarks unge prins Christian i den ene hovedrolle.

Vi skal tilbage til Formel-1 grandprixet i Monaco, hvor der den 28. maj pludselig blev skrevet i de internationale medier, om andet end hurtige biler og jublende publikumtribuner.

Under det famøse løb deltog H.K.H. prins Christian som en af de mange tilskuere – men åbenbart var han ikke den eneste royale, med en fascination for motorløbet.

Den 17-årige prins blev nemlig set på et billede sammen med ingen ringere end den jævnaldrende italienske prinsesse Chiara Bourbon-To Sicilier. Og som billedet indikerer, havde de to royale et godt øje for hinanden.

Nu sætter den 18-årige italienske skønhed for første gang ord på forholdet til den danske prins, i et eksklusivt interview med det italienske medie Corriere Della Sera.

Prinsesse Chiara Bourbon-To Sicilier af Italien strålede ved dette års Cannes Film Festival. Foto: Gettyimages

Her kan prinsessen blandt andet fortælle det italienske blad, at hun og prins Christian har haft et stærkt kendskab siden barns ben.

– Vi har kendt hinanden, siden vi var helt små. Min far, Carlo, er far til hans yngste søster, Josephine, fortæller den prinsesse Chiara, og beskriver deres vendskab som værende ‘smukt’.

Den italienske ‘bella’ beskriver den danske prins med fine tillægsord, og åbner op om mange af Christians fine kvaliteter.

– Med Christian er der en god forståelse for hinanden. Et smukt venskab. Vi har det meget sjovt sammen. Han er meget “sporty”, han elsker at løbe og spille tennis, men han har også forståelse for at være meget disciplineret. Han og hans familie er meget åbne, fortæller Chiara.

Om hvorvidt der er en royal romance under opblomstring, er fortsat åben for spekulationer. Det danske kongehus har i hvert fald ikke ønsket at kommentere på prinsessens interview.