Nu er drømmen endelig gået i opfyldelse.

Rosa Kildahl, kendt fra “Den store bagedyst” i 2017 og som svigermor til den berømte cykelrytter Jonas Vingegaard, har for nylig deltaget i realityprogrammet “Over Atlanten”.

Dette eventyr, hvor hun og andre danske kendisser som skuespiller Jonathan Harboe, kok Nikolaos Strangas, tv-vært Sarah Grünewald og youtuber Rasmus Brohave sejlede tværs over Atlanten, varede mellem 16-18 dage afhængigt af vejret. For Rosa var denne rejse en opfyldelse af en livslang drøm, som hun havde delt med sin første mand om at sejle jorden rundt.

Hun udtrykte dyb følelsesmæssig forbindelse til denne drøm i programmet, overbevist om at hendes afdøde mand på en måde fulgte med hende på rejsen. Rosa, som er 66 år og berømt for sine gulerodskager, fik dermed realiseret en stor drøm, hvilket rørte hende til tårer.

Det skriver SE & HØR.

Denne oplevelse markerer et betydeligt skift fra Rosas sædvanlige komfortzone i køkkenet, hvor hun er vant til at imponere med sine bagværk, til det åbne hav, hvilket hun dog ikke lod sig skræmme af. Hendes deltagelse i “Over Atlanten” viser en anden side af Rosa, der understreger hendes eventyrlyst og mod til at forfølge sine drømme, uanset hvor udfordrende de måtte synes.

Rosa Kildahls historie inspirerer til at følge sine drømme og viser, at det aldrig er for sent at realisere dem, selv under de mest uventede omstændigheder. Hendes rejse fra bagedyst til det åbne hav understreger vigtigheden af at forfølge sine passioner og holde mindet om kære levende gennem vores handlinger.