Simon Wilrodt, som vil være at finde i realityprogrammet ‘Robinson’, var tæt på at dø

Simon Wilrodt vil være at finde i 24. sæson af det populære realityprogram, ‘Robinson’. Men det var heldigt, at han nåede dertil.

‘Robinson’ er et stykke populært realityprogram. Deltagerne bliver isoleret på en ø, og her skal de forsøge at overleve ved at samarbejde samtidig med, at de skal konkurrere mod hinanden i jagten på at være sidste beboer af øen.

Vinderen vil nemlig blive belønnet med en større pengepræmie.

Simon Wilrodt er altså en af dem, der skal konkurrere om at vinde den udbudte sum.

Han beskriver sin tilgang til livet som jagt på eventyr og sult på det ekstreme. Og det har derfor også altid været hans drøm at deltage i Robinson.

– Det er en gammel barnedrøm, jeg har fået lov til at opleve, udtaler han til Ekstrabladet.

Men hans tilgang til livet har også bragt ham i farlige situationer:

– Jeg havde et mål om at lave en Ironman, jeg lavede den på en rigtig syg krop. Jeg havde fået nogle klare retningslinjer (fra lægen.,red,) for, at jeg ikke skulle lave den. Jeg havde et lymfe udbrud i kroppen. Jeg var i voldsom overtræning.

Han kom også over målstregen, men det skulle vise sig at have konsekvenser. Han blev nemlig kort tid efter indlagt på Slagelse sygehus:

– Jeg havde ikke fulgt min madplan eller vandplan. Jeg var så hype på adrenalin, at jeg bare skulle igennem. Jeg var tæt på to hjertestop, to timer efter på Slagelse sygehus.

Simon Wilrodt endte med at være indlagt i fire dage.

Til spørgsmålet om han fortrød at trodse lægernes råd, svarer han:

– Nej, jeg nåede mit mål, men jeg ville godt være en klogere atlet og havde passet mere på mig selv. Det var tæt på at koste mig livet, det havde jeg nok fortrudt oppe i himlen, hvis mit liv sluttede i 2018.