Robert Hansen, eller som de fleste kender ham bedst; Viktor Knudsen i ‘Kærlighed ved første hik” eller som ham der rystede hofterne helt til finalen i ‘Vild med dans’.

Skandaleskuespilleren er kommet i endnu et problem. Han skal en tur i retten for to tilfælde af vold og en tiltale om grov vold.

Den ene er eftersigende med en guitar, derfor takseres denne som grov vold.

Det har nu ført til, at Københavs Politi har færdiggjort et anklageskrift mod Robert, som nu er tiltalt for disse tre tilfælde af vold.

Det første forhold er sket den 16. november 2020 cirka kl 13.00 på skuespillerens adresse på Frederiksberg.

Her skal han efter sigende have slået offeret adskillige gange i hovedet med en knytnæve, hvilket bliver takseret som en volds tiltale.

Han er også tiltalt for grov vold.

Det skulle ligeledes efter sigende også være sket på skuespillerens adresse på Frederiksberg, hvor han ifølge politiets anklage, skulle den 5. marts 2020, have udøvet et legemsangreb af særlig rå, farlig eller brutal karakter.

Her skulle han have tæsket offeret med en guitar. Guitaren endte med at gå i stykker under selve overfaldet, og ifølge anklageskriftet slog han sit offer adskillelige steder på kroppen ligesom han én gang havde gjort det i ansigtet på offeret.

Tredje voldsepisode, skulle efter sigende være sket i den spanske by Fuengirola.

Her er han tiltalt for, at den 15. juli 2021, at han skulle have slået sit offer flere gange i ansigtet med knytnæve. Det kvindelige offer faldt ned på siden, hvorefter at han skulle have sparket hende i ribbenene.

Han har tidligere talt om en voldsepisode mellem ham og sin eks kæreste Nynne Larsen under deres ferie. Dengang forklarede han således, at de havde været oppe og slås.

Nu skal han for retten, for hans tre tiltaler af vold.

Det sker den 21. og 22. februar. Her skal han møde op i Retten på Frederiksberg.