Robbie Williams er ikke kun kendt for sine ikoniske sange og charmerende gavtyveattitude. Trofaste fans vil vide, at den britiske kunstner også er kendt for at have en stor forkærlighed for katte, og dem hylder Robbie Williams nu med sin helt nye sang.

Man behøver ikke at være superfan af Robbie Williams for at vide, at katte har en helt særlig plads i hans hjerte.

Nu tager verdensstjernen sin forkærlighed til katte til et nyt niveau ved at have indspillet sin helt nye sang “It’s Great To Be a Cat”. Sangen lanceres i forbindelse med et stort, internationalt samarbejde med Latz by Nestlé Purina og er intet mindre end Robbie Williams’ hyldest til hans firbenede yndlingsvenner med de ni liv, fremgår det af en pressemeddelelse.

Katten er ude af sækken! Jeg er den nye stemme til Latz. Jeg har igennem de seneste mange år haft rigtigt mange kattevenner, og efter at have lært mere om deres fascinerende adfærd kan jeg med ro i stemmen sige: Det er skønt at være kat,” udtaler Robbie Williams – omgivet af katte – i et interview i forbindelse med lanceringen, der kan ses på Youtube.

Her afslører Robbie Williams også, at dette samarbejde med Latz er intet mindre end en drøm, der går i opfyldelse.

Og derfor kan han nu sætte flueben ved et ganske særligt ønske på sin ‘bucket-liste’ som kunstner: At skrive en rigtig ørehænger til en stor reklamekampagne.

Katte som muse

Inspirationen til hyldestsangen er hentet fra Robbies Williams’ egne kattes drilagtige narrestreger og Latz, der er frontfigur for Nestlé Purina-brandet Latz’ kattemadsprodukter. Dem har danskerne kunnet tage ned fra hylderne siden 2021, men i Finland og Sverige er katte blevet forkælet med Latz-lækkerier af deres ejere i 35 år.

Kampagnen lanceres med offentliggørelse af den nye sang i dag samtidigt over hele Europa, og i den forbindelse ikke bare hylder, men ligefrem identificerer Robbie Williams sig selv med katte, fordi de altid lander på fødderne ligesom ham selv.

Derudover har Robbie Williams og katte selvfølgelig også de mange liv til fælles. 

Den her kat er nok i sit 50. liv. Jeg har testet englene. Og jeg er her stadig,” slår Robbie Williams fast i behind-the-scenes-interviewet på YouTube.   

Og derfor kan den ellers berømte soloartist nu også opleves i rollen som andenviolin til den animerede kat Latz i kampagnefilmen, hvor Robbie Williams sammen med et orkester forsøger at indspille sin sang “It’s Great To Be a Cat”.

Fabio Degli Esposti, Group Marketing Director hos Nestlé Purina forklarer, hvorfor netop Robbie Williams og tegneseriekatten Latz er et perfekt match:

“Katten Latz er en unik, internationalt kendt karakter. Præcis lige som den eneste ene Robbie Williams. De to passer perfekt sammen med deres drilagtigt lune. At kombinere de to er vores bedste opskrift til dato.”

Om “It’s Great To Be a Cat”

Sangen har europæisk premiere onsdag den 25. januar 2023 klokken 18.00 og kan findes på YouTube eller herunder.