Den tidligere amerikanske præsident Donald Trump gav en skarp anmeldelse af Rihannas Super Bowl LVII pauseshow, da parret fortsatte deres offentlige fejde.

Rihanna forbløffede fans over hele verden ved at afsløre, at hun er gravid under Super Bowl LVIIs pauseshow søndag.

Og mens fans skyndte sig til sociale medier for at rose hendes eftertrykkelige præstation – og for at lykønske hende med hendes seneste nyheder – var det ikke alle, der var imponerede over hendes all-action display.

Sangerinden satte et imponerende skue op og behandlede publikum på State Farm Stadium i Arizona og fans, der så på tv, med et medley af hendes bedste hits i en 13 minutter lang optræden.

På trods af, at forestillingen i høj grad blev rost, fik den skarp kritik fra især én person; Donald Trump.

Den tidligere præsident for USA kunne ikke bide sig i tungen og tog til Truth Social for at gøre sine tanker kendte.

Han skrev:

“EPISK FAIL: Rihanna gav uden tvivl det værste halvtidsshow i Super Bowl-historien – dette efter at have fornærmet langt mere end halvdelen af ​​vores nation, som allerede er i alvorlig tilbagegang, med sit modbydelige og fornærmende sprog. så meget for hendes ‘Stylist!”

Hans kommentarer kommer få dage efter, at han offentligt kritiserede sangerinden for at have “intet talent” forud for hendes optræden.

Det skete, da den republikanske kongresmedlem Ronny Jackson fra Texas havde tryglet NFL om at fjerne Rihanna fra det eftertragtede sted i søndagens show, efter at den barbadianske stjerne spraymalede “F*** Donald Trump” på Cadillac Ranch i Amarillo, Texas.

Jackson tog til de sociale medier for at fordømme sangerinden og sagde: “Hun har gjort en karriere med at udspy degenereret snavs, mens hun taler om Amerika hver eneste chance, hun får. Hvorfor viser NFL denne c**p? Rihanna SKAL IKKE være pausespilleren!!”

Men hans anmodning blev ignoreret, og RiRi fortsatte med at vise en opløftende skærm og have fans på fødderne.

Hun så fantastisk ud i sin helt røde påklædning, da hun blev sænket ned fra sin flydende platform for at slutte sig til en tilstrømning af dansere, som iførte sig helt hvide tøj.