Gwyneth Paltrow vidner nu om, at hun troede, at skiløberkollisionen var et seksuelt overgreb.

Gwyneth Paltrow vidnede i sin retssag om skiskaden, at hun oprindelige troede, at manden, som hun siger, kom op bag hende og kolliderede sammen med hende, begik seksuelt overgreb.

Paltrow står på vidnestanden og gav juryen sin beretning om ulykken på en ‘Deep Valley’-skibakke.

Hun fortæller, at hun gik langsomt, da hun pludseligt hørte “en mærkelig raslende lyd” bag sig.

Hun fortæller, at skiløberen – Dr. Terry Sandreson, kom op bagfra og hans ski gik ind mellem hendes ben, med hans krop presset ind i hendes ryg.

Paltrow sagde, at hun frøs og blev ked af det.

Under sin vidne udtalelse fortæller Gwyneth, at hun troede, at hun blev udsat for et seksuelt overgreb, og Sandersons advokat tog det op i retten og spurgte: “Vidste du om det var et forsætligt overgreb af seksuel karakter? Var han slibende eller stødende? Hvad fik dig til at tænke det var et seksuelt overgreb?”

Hun svarede: “Det var en hurtig tanke, der gik gennem mit hoved. Der var en mærkelig gryntende lyd og en krop bag mig, så jeg prøvede at forstå, hvad der foregik. Mit sind gik meget hurtigt.”

Advokaten blev derefter specifik… “Du sagde, at du gik til højre og styrtede sammen, og at jeres kroppe næsten lå i ske, og dine knæ åbnede sig, og du var i chok?” Hun svarede: “Ja.”

Sandersons advokat spurgte, om Gwyneth ville følge hendes beskrivelse i retten. Gwyneths advokat protesterede, og efter en bænkkonference blev ideen afvist.