Den tidligere ‘Paradise-hotel’-deltager prøver at finde den perfekte balance mellem reality og sin ambitiøse jura karriere.

I en spørgerunde på Pernille Nygaards sociale medie Instagram, har hun givet sine følgere muligheden for at stille hende spørgsmål.

Ét af dem handler om, hvordan hun kan balancere livet som advokat og reality-stjerne på samme tid, og her faldt svaret prompte.

“Det er faktisk virkelig svært, fordi jeg ofte bliver erhvervs shamet. Man føler sig skyldig over at leve sit liv og have det sjovt. Det kan folk ikke håndtere, hvis man samtidig har en fin uddannelse,” skriver hun på de sociale medier.

Tilbage i juni 2022 forsvarede realitystjernen sit speciale og blev her færdiguddannet som cand.jur., hvorefter hun tiltrådte en stilling som advokatfuldmægtig hos Forsvarsadvokat Rasmus Sølberg.

På det sociale medie Instagram skriver Pernille Nygaard, at det kan være spild af tid at tilfredsstille folk, som ikke burde styre ens tilværelse.

“Man må ikke begge dele, det har jeg aldrig helt forstået. Vi lever trods alt kun en gang, så det er spild at bruge tid på at tilfredsstille folk, som i virkeligheden ikke burde have en indflydelse på ens tilværelse,” skriver hun.

Reality-stjernen er dog optimistisk, og hun håber på, at synet kan ændre sig.

“Jeg elsker jura, men jeg er også vild med den anden side af mig. Jeg tror, jeg holder optimismen og håber på, at Danmark snart bliver mere moderne og knap så konservativ,” skriver Pernille på Instagram.