Aaron Chalmers gik fra at arbejde på en olieplatform til at deltage i Geordie Shore – og er nu blevet bokser.

Fra at arbejde på en olieplatform til realitystjerneberømmelse og nu kæmpe mod Floyd Mayweather på sin debut i Storbritannien – Aaron Chalmers siger, at hans liv har været ‘som en af***ende film’.

Aaron Chalmers skiftede arbejdet på en olieplatform til realitystjerneberømmelse, da han spillede hovedrollen i Geordie Shore – og han kan ikke helt tro, at han nu kæmper mod Floyd Mayweather.

Chalmers fremlagde sit navn til ‘The O2’-begivenheden den 25. februar efter en skade på Mayweathers planlagte modstander – og ventede spændt ved telefonen, før han fik den karrieredefinerende gang i slutningen af ​​januar.

Nu som 35-årig fandt Chalmers berømmelse i Newcastle castet til ‘Geordie-Shore’ og optrådte også på ‘Ex on the Beach’, før han fik sin MMA-debut.

Efter tre sejre på UK-baserede BAMMA blev han snappet op af Bellator og vandt to af sine fire kampe, før han trak sig tilbage og gik ind i boksning.

Chalmers vandt på sin professionelle debut på ‘Echo Arena’ i Liverpool tilbage i juni, men begyndte at stille spørgsmålstegn ved hans skifte, før han bookede en kamp med den største nogensinde.

I et interview med ‘Dailey Star Sport’ sagde Aaron Chalmers: “Mod slutningen af ​​sidste år troede jeg, at det var mig færdig med boksning. Det var bare et dårligt år. I mit personlige liv og i boksning syntes intet at gå min vej.”

“Jeg troede, at jeg ikke kom nogen vegne med kamp eller træning, seks uger senere er jeg med i kampen mod Floyd Mayweather ved O2.”

“Når jeg tænker tilbage, har det været som en film. Fra olieplatforme til Geordie Shore til MMA til boksning og nu kæmper mod Floyd Mayweather… det er galt. Det er bare vanvittigt, og jeg ruller med slagene.”

Han tilføjede: “Det er en drøm, der er gået i opfyldelse, det har sat mig lige tilbage i blandingen til flere store kampe med folk som Tommy Fury, KSI og Jake Paul, dette sætter mig lige ind igen.”

Siden hans sidste professionelle kamp mod Conor McGregor, som rykkede hans rekord til en perfekt 50-0, har 45-årige Mayweather været på rundvisning i udstillingskampe.

En sejr over Tenshin Nasukawa blev efterfulgt af otte runder med Logan Paul og derefter Don Moore, med stop af Mikuru Asakura og Deji Olatunji i 2022.

Selvom han endnu ikke har nogen personlig interaktion med Chalmers, har Mayweather takket for at holde begivenheden på sporet.

Mayweather sagde: “Jeg skulle oprindeligt møde en anden modstander, men der sker skader, og jeg er glad for, at Aaron Chalmers kunne rykke op, så vi kunne give fansene, hvad de vil have.

“Fansene i Storbritannien har altid været gode ved mig og støttet mig gennem hele min karriere, så en begivenhed som denne har været længe undervejs. Jeg er spændt på at tilføje mere historie til O2 Arena i London.”

Chalmers har optrappet sin træning før kampen, hvorefter han vender tilbage nordpå for at være sammen med sin familie med sin søn, der skal gennemgå en hovedoperation.

Den tidligere reality-stjerne har trænet hårdt sammen med Adam Booth og spøgte på sociale medier med, at Mayweather forlader London med en rekord på 50-1.

Han konkluderede: “Jeg har skræmt ham lidt på sociale medier, så jeg regner med, at jeg får et par smadder, haha. Jeg bliver nødt til bare at prøve at reagere på det, han gør.”

“Jeg ved, at jeg er derinde til en kamp, ​​og hvis det kommer til at bide ned i tandkødsskjoldet og have en kamp, ​​så er det præcis, hvad jeg vil gøre.”