Igår blev der afholdt 10-års-jubilæum for Reality Awards showet.

Den helt store award for vores kendisser i Danmark, blev afholdt igår. Nemlig Reality Awards 2023.

Udover hud, glimmer, glitter, druk og vilde outfits og festglade gæste og fans. Så var der også flere politibetjente der tilsyneladende havde indfundet sig til festen.

Kit Nielsen, ejeren og arrangøren af Reality Awards kommenterer:

“Jeg er blevet briefet om, at politiet har taget nogen i at tage stoffer, og hvis det sker, bliver de selvfølgelig smidt ud,”.

Syv civilbetjente

En af dem, der forklarer som oplevelse, at at blive tjekket af politiet, var den 29-årige gæst, Sebastian. Han forklarer, at omkring syv betjente tjekkede flere gæster for euforiserende stoffer, især på toilet faciliteterne.

“De var cool nok, de var ret hurtige til at indse, at jeg ikke var en af dem, de ledte efter. De skulle nok bare ned og markere sig. Det var også hurtigt ude igen,” fortæller Sebastian.

Festen startede godt

Den røde løber bør på godt humør, glittrende outfits, lang ko for at stå foran alle kameraerne og skabe drama. Reality-verdenen er kendt for at være lidt ekstra. Og det var folk også i gårdagens Reality Award show.

Nøgenoutfits, mesh, drag-outfits, høje hæle og tilsvininger, er alt sammen en del af showet, som alle reality deltagerne elsker at give os seer.

Julie Bischoff bekræftede og viste hendes nye frem i hendes nøgen-outfit.

Christel Trubka fastgjorde at hun ikke hygger med andre end Karl og ‘Ex-on-the-beach’-Anna svinede Hugo til.

David Jarsbo sendte Sille Nimholm en stikpille, for at vinde i kategorien ‘Årets bedste drama’. Knaldperlen, Walid fik også scoret.

Award showet gav hyldest til Sidney Lee

Kit Nielsen, arrangøreren af Reality Awards, lavede en stor hyldest og minde ceremoni til den meget savnede reality-veteran Sidney Lee, som desværre døde på tragisk vis sidste år.

Kit smed et powerpoint show på storskærmene med minder og højtideligheder til den stort savnede Sidney Lee. Mange reality-stjerner stod med tårer trillende ned ad kinderne og var ked af det, men smilte på trods af deres store tab.

Ny pris at vinde

Reality Awards indeholdte hele 18 priser og nomineringer af mange velkendte ansigter, som vi elsker at se rullende ind over vores skærme.

Som noget nyt, og for at hylde Sidney Lee, har juryen og Kit Nielsen, opfundet en ny pris:

‘Sidney Lee prisen’.

For at vinde prisen skal man være noget helt specielt, skille sig ud fra de normale rammer, være bemærkelsesværdig og være en som danskerne er på fornavn med.

Tvillingerne Anders og Torben vandt denne pris som de første nogen sinde.

Musikalske indslag

For at få gang i festen, var der forskellige musiske kunstnere, der fik lov til at sparke gang i festen til den store award.

Her spillede blandt andet Alex, der lavede temasangen til dem første ‘Paradise-Hotel’ sæson, her performede han med to velkendte sange og underholdte publikum med en helt ny.

Johnny Deluxe optrådte også med et par velkendte sange, som fik rigtig gang i festen.

Som slut efter Reality Award showet var færdigt, og efterfesten nu skulle sparkes i gang.

Fik selveste DJ-Panda lov til at spille de festlige noter og fik sparket gang i drama, twerking, skrål og gode stunder.

Vi fra redaktionen takker for en rigtig god Reality Awards 2023.