Ray Liottas Facebook hacket, team forsøger at få kontrollen tilbage.

Hans team kæmper for at få kontrollen tilbage.

Ray Liottas Facebook-konto udsender ikke længere celeb dødsfup og udsender underlige links til falske nyheder.

Det er i hvert fald, hvad hans hold håber, men det ser ud til, at mysteriehackeren ikke giver op så let.

Her er aftalen – den afdøde skuespillers Facebook-konto begyndte at poste et væld af mærkelige ting i sidste uge, såsom dødsfup, nyhedslinks og falske historier om Ellen DeGeneres, Bruce Willis og Arnold Schwarzenegger – alt sammen forvirrede og foruroligede fans der fulgte den afdøde ‘Goodfellas’-stjerne.

I slutningen af ​​denne uge fortalte en repræsentant for Rays team til TMZ, at de endelig havde løst problemet ved at kontakte Facebook og arbejde sammen med dem for at løse problemet.

Eller det troede de. 

Kort efter at vi fik at vide, at kontoen var sikret, gik endnu et bizart indlæg viralt — i det mindste for Rays side — for at promovere en pornoscene. 

Det er sidenhen blevet fjernet.

Mens hans team fortalte os, at de troede, at kontoen var tilbage i gode hænder … det ser ikke ud til at være tilfældet.

Den bekymrende del er, at det virker som et mysterium om, hvem der har hacket hans side, og hvordan disse indlæg bliver ved med at ende på hans feed. 

Alle de gamle falske indlæg er blevet slettet, men det er tydeligt, at nogen stadig bruger hans konto med dårlige hensigter.

På trods af det skræmmende sikkerhedsbrud siger Rays lejr, at Mark Zuckerbergs virksomhed har været “en fantastisk partner til at løse problemet.”.

Ray døde som bekendt i søvne i maj sidste år, da den 67-årige optog en film i Den Dominikanske Republik.

Mens han nu hviler i fred … Så gør hans Facebook-konto det ikke.