Interne konflikter har nu ført til brud i familien.

Der skal ikke komme penge mellem gode venner – og åbenbart heller ikke mellem brødre.

En engang harmonisk musikalsk alliance mellem brødrene Rasmus og Nicolai Seebach synes at være på randen af sammenbrud, da en bitter strid om indtægter fra deres musikforretning har antændt en konflikt mellem de to kunstnere.

Det skriver Se og Hør.

Radiotavshed og uenigheder hersker nu mellem Tommy Seebachs to sønner, hvis musikalske karriere tog fart med udgivelsen af singlen “Engel” tilbage i 2009.

Men i dag står de over for en skillevej, hvor Rasmus Seebach har meddelt sin storebror, Nicolai Seebach, at de ikke længere vil dele indtægterne fra deres bemærkelsesværdige musikforretning.

Tidligere havde brødrene givet hinanden et løfte om, at de ville dele indtægterne, da de begyndte at bygge et musikstudie og indspille musik sammen. Men nu ønsker Rasmus Seebach at beholde det hele, da han hævder at være den primære indtjeningskilde.

Nicolai Seebach spillede en afgørende rolle i opbygningen af deres fælles brand, men nu ser det ud til, at han måske føler sig undværlig, da hans lillebror tilsyneladende ikke har problemer med at afskære ham fra virksomheden.

Selvom begge brødre for øjeblikket stadig er fælles ejere af forskellige firmaer, som de har oprettet gennem årene, indikerer rapporter, at det kun er et spørgsmål om tid, før en af dem forlader ejerkredsen.

“Det er korrekt, at vi er ved at splitte firmaet op, men jeg har ikke yderligere kommentarer.” bekræfter storebror Nicolai til mediet.

Rasmus derimod kan ikke nikke genkendende til, da Se og Hør ønskede en kommentar fra ham.

“Det er rigtigt, at min brors og mit samarbejde er ophørt. Alle, der kender mig, ved, at familie betyder alt for mig. Derfor er jeg rigtig ked af, at Nicolai og jeg ikke har kunnet finde en løsning sammen. Jeg kan dog ikke genkende SE og HØRS udlægning af forløbet, men ønsker ikke at kommentere yderligere.” lyder det fra hitmageren.