Popsangerinden raser på hendes fans

I gamle dage var det trusser og t-shirts.

De seneste par dage har popsangerinder desværre ikke ligefrem oplevet de bløde tekstiler kastet mod sig, når de har holdt deres koncerter.

Alt fra mobiltelefoner og flasker, til sågar aske fra fans’ afdøde familiemedlemmer er blevet tyret op på scenerne.

Og det ser ud til at ‘Hello’-sangerinden ikke finder sig i det, skriver det amerikanske medie TMZ.

Den 16-gange Grammy-vinder havde nemlig en kort og kontant besked til sine fans under hendes seneste koncert:

‘Jeg f**king udfordrer jer: kast noget på mig. jeg slår jer f**king ihjel’, lød melding fra sangerinden med gråd i stemmen, da hun optrådte på Cæcar Palads i Las Vegas, Nevada, USA.

Dog er der tydeligvis ikke ens spilleregler mellem den 35-årige sangerinde og hendes fans. Kort tid efter opråbet, fandt hun nemlig en t-shirt kanon frem, og skød en række trøjer ud til de mange tusinde tilskuere.

Medierne har igennem de seneste måneder haft travlt med at melde om koncerter, hvor de ivrige fans har kastet ting op mod artisterne.

Sangerinden Bebe Rexha måtte kort tid efter en koncertstart tage en pause fra showet, efter en fan kastede en mobiltelefon efter artisten, der kom alvorligt til skade.

Der gik ikke længe efter, før sangerinden Pink pludseligt fik en ‘uventet gæst’ på scenen: en fan kastede askerne af sin døde mor op på scenen, der efterlod sangeringen paf og forvirret.