Den populære TV-værtinde fik nok.

Puk Elgård har været et kendt ansigt på dansk tv i mange år. Nu har hun truffet en stor beslutning, der går lidt i modsatte retning af den ellers stigende tendens: Hun har valgt at forlade Facebook og Instagram, på trods af en følgerskare på 140.000. Denne opsigtsvækkende nyhed delte hun under sin deltagelse i TV 2-programmet ‘Deja-vu med Frøkjær’, hvor hun var gæst sammen med komikeren Tobias Dybvad. Det fortæller Ekstra Bladet.

Elgård forklarer sit valg med, at hun føler et behov for at trække stikket fra den konstante strøm af indtryk og interaktioner på de sociale platforme. “Jeg blev simpelthen mæt. Jeg fik nok af at være til stede derinde og tage imod ting og kigge på det hele. Det var støj,” forklarede den 56-årige tv-personlighed, og sammenlignede det med at have spist for meget and juleaften.

Tobias Dybvad, hendes med-gæst i programmet, stillede spørgsmålstegn ved, hvordan hun nu ville søge stimulans, hvortil han spøgefuldt foreslog kokain. Elgård afviste dog ideen og delte, at hun i begyndelsen fandt det underligt ikke at skulle dele øjeblikke fra sit liv online, men har nu fundet fred i beslutningen. “I starten gik jeg ude i min skov og tænkte, ‘nu skal jeg tage et billede, og så skal jeg … nå nej, så skal jeg jo faktisk ingenting’,” sagde hun.

Puk Elgård udtrykker tilfredshed med sit liv væk fra de sociale medier: “Der er dejlig ro. Det er faktisk bare dejligt.”

Selvom Elgård har trukket sig tilbage fra sociale medier, vil hendes fans stadig kunne følge hende på tv. Det blev afsløret i januar, at hun sammen med Tobias Dybvad vil deltage i den nye sæson af ‘Stormester’, et populært tv-program, hvor kendte forsøger at løse diverse opgaver.