Skulle DR ringe, så tager hun gerne telefonen, lyder meldingen

Iværksætterdrømme er blomstret, og andre er knust. Men man kan ikke sige at de håbefulde idéudviklere ikke har fået en fair chance, når de har præsenteret deres vilde forretningsidéer til de erfarne investorer i DR-hitprogrammet ‘Løvens Hule’.

Sidste år kunne iværksætter Anne Stampe tage sin plads i stolen for første gang, da den ottende sæson af DR-succesen rullede over skærmen. Og hurtigt fik seerne også et godt øje for den 38-årige forretningskvinde, der bestod rollen som programmets nye investerings-mogul med bravur.

Og tydeligvis har løvinden ikke fået stillet sin sult. Hun er nemlig klar til endnu en sæson

Det fortæller hun i et interview med Her og Nu, da mediet mødte hende ved dette års Smukfest, hvor forretningskvinden deltog i festivalens SMUKbold 2023.

– Hvis jeg bliver spurgt, så siger jeg da ja, for jeg synes, at arbejdet med investeringerne, det er super, super sjovt, fortæller ‘Løvens hule’-stjernen.

Hun lægger heller ikke skjul på, at hun nyder tiden med de andre sultne løber, som hun både betragter som kolleger og konkurrenter.

– Det er nogle super søde fyre, der er med, og Louise og jeg er blevet tætte, så jeg har fået en rigtig god veninde ud af det i hvert fald, fortæller Stampe om forholdet til med-løvinden Louise Herping, der også deltog i SMUKbold.

Det nuværende panel af sultne rovdyr der lytter til de forhåbningsfulde idéudviklere, består af Louise Herping, Anne Stampe, Jesper Buch, Jacob Risgaard og Christian Arnstedt.