Der er desværre ikke meget håb for grevinde Alexandra.

I mandags lykkedes det endelig for hende at få sin eksmand, Marin Jørgensen i Fogedretten for at stå til ansvar, for de penge han skylder hende.

Knap 5,5 millioner kroner som han svindlede fra hendes bankkonto i løbet af de otte år de var gift. 

Det er snart også otte år siden at de blev skilt, og Martin Jørgensen har ikke afdraget en krone på det gældsbrev, som han ellers underskrev under deres lynhurtige skilsmisse. 

Trods en månedsløn på 50.000 kroner nægtede han at kunne afdrage med selv et lille beløb.

Og nu ser det mere sort ud for grevinde Alexandra, efter at Martin Jørgensen også har mistet sin faste indtægtskilde.

Opsagt

Lørdag blev det meddelt, at Martin Jørgensen havde opsagt sin stilling som brandingkonsulent i bar-koncernen Rekom.

En opsigelse, der dog nok ikke helt var frivillig, mener B.T.’s kongehusekspert.

“Det er jo en af de her såkaldte opsigelser, hvor at hvis Martin ikke selv havde ‘sagt op’, så havde man været nødt til at fyre ham.”

“Det er selvfølgelig bare min vurdering, men der er jo ingen virksomheder, der kan støtte sådan noget her, det ser helt malplaceret og vanvittigt ud, for det falder tilbage på Rekom, at han er en fupmager,” lyder det fra Jacob Heinel Jensens personlige vurdering.

Svært at finde et fremtidigt job

Han mener samtidig, at Martin Jørgensen skal kigge langt efter at få et job. For hvem vil ansætte en mand, der har fuppet en grevinde, der er meget vellidt hos danskerne? Derfor er der nok intet håb for grevinde Alexandra.

“For nu står grevinde Alexandra i en situation, hvor hun på ingen måder har udsigt til at få en krone. Hvordan skulle hun få det nu? Medmindre Martin selvfølgelig får noget hjælp af nogle andre.”

“Det vil tiden jo så vise, men det er klart, at det ser sort ud. Så endnu en gang bliver grevinde Alexandra den store taber,”.

Men selv hvis han kunne afdrage med et mindre beløb, så lyder det ikke til, at Grevinde Alexandra nogensinde regnede med at få alle sine penge tilbage.

For hende handlede det dog om, at han mødte hende halvvejs, men det afviste han brat.

Tegner ikke godt

“Det tegner jo ikke særligt godt, kan man sige, der er jo ikke nogen velvilje. Han vil jo ikke. Når vi taler beløb, så er det jo ikke, fordi han ikke kan – han vil jo ikke,” lød det fra grevindens publicist efter afgørelsen i retten.

Det hele virker også meget barnligt af Martin Jørgensen, der kunne have ordnet dette på en bedre måde. Hvor skal han bo, nu hvor hans løn ikke dækker de 14.000 i husleje.

Tager minimalt ansvar

Jacob Heinel Jensen mener, Martin kunne have undgået dette, hvis han bare havde taget det mindste ansvar.

“Jeg håber på en eller anden måde, at han måske indser, at han selv er roden til sine egne problemer og ikke alle mulige andre.”

Alligevel er det dog grevinde Alexandra, der har trukket det korteste strå.