Den danske producer har skrevet og produceret Beyoncé-nummeret “CUFF IT”.

Da Beyoncé i nat hev tre priser hjem til Grammy-uddelingen, var der også en dansker iblandt vinderne.

Den amerikanske sangerinde vandt i kategorien Bedste R&B-sang for “CUFF IT”, og den har danske Morten Ristorp Jensen også kendt under kunstnernavnet ‘Rissi’ været med til at skrive og producere kæmpe hittet.

På Beyoncés Instagram-profil, sender hun en tak til danskeren for at have været med til at lave det kæmpe hit nummer.

Danskeren har ikke været alene om at skrive sangen “CUFF IT”.

Med indover har også været selveste Nile Rodgers, der medvirker på Daft Punks store hit “Get Lucky” sammen med Pharrell Williams.

Nile Rodgers jr. er en amerikansk musiker, pladeproducer og kompinist. Medstiferen af ‘Chic’, Rodgers har skrevet, produceret og optrådt på plader, som har solgt mere end 500 millioner albums og 75 millioner singler på verdensplan.

Morten Ristorp Jensen, med sit professionelle navn “Rissi”, er en dansk producer, kompinist, sangskriver og musiker, samt medstifter og tidligere medlem af ‘Future Animals’.

Det er ikke uvant for Morten Ristorp Jensen at lave musik for store kunstnere. Udover Beyoncé har han nemlig også produceret og skrevet for Lukas Graham, Kygo, OneRepublic og Little Mix.

Beyoncé skrev Grammy-historie med sine tre priser, da hun nu er oppe på hele 32 priser gennem sin karriere, hvilket er det største antal nogensinde af en kunstner.

Senest, en dansker har været med til at sikre en Grammy for en kunstner, var i 2021, hvor Frederik Thrane var med til at producere Bad Bunnys album ‘YHLQMDL’.

De vandt i kategorien Bedste Latin Pop eller Urban Album.